Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ως αποτέλεσμα το μοναδικό Tucson N Line έλαβε ένα εξωτερικό σχεδιασμό με πολλά ασύμμετρα σχήματα και διαφορετικά χρώματα με το λογότυπο «Ν» να βρίσκεται στις πίσω πόρτες.

Ξεχωριστό και ιδιαίτερο Hyundai Tucson N Line

22/3/2019

Μια special version του νέου Hyundai Tucson N Line παρουσίασε ένας Γερμανός καλλιτέχνης, ο οποίος έδωσε στο μοντέλο μια άλλη μοναδική εμφάνιση.

Η Hyundai συνεχίζει να μας εκπλήσει, αφού μόλις χθες παρουσίασε το νέο Tucson N Line, ωστόσο νωρίτερα είχε ζητήσει από τον Γερμανό καλλιτέχνη, Andreas Preis να εργαστεί πάνω σε ένα πρότζεκτ που ονομάστηκε «Drive A Statement Project Tucson». Σκοπός του πρότζεκτ αυτού ήταν η δημιουργία ενός και μοναδικού Tucson N Line, το οποίο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα με την εξωτερική του εμφάνιση.
 
Έτσι και έγινε με το αποτέλεσμα της δουλειά του Preis να δημοσιεύεται και τη κορεατική μάρκα να συστήνει το μοναδικό και με ιδιαίτερο σχεδιασμό Tucson N Line. Οι ιθύνοντες της Hyundai είχαν ζητήσει από τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό σχέδιο και εκείνος το έκανε.



Αντλώντας έμπνευση από τα σπορ μοντέλα «N» της Hyundai και παίρνοντας πολλά στοιχεία από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και μεμονωμένα κομμάτια αυτού όπως, οι καρώ σημαίες, τα κέρμπς, αλλά και τα μοντέλα i20 Coupe WRC και i30 N TCR της Hyundai, ο Preis ολοκλήρωσε το έργο του. Ως αποτέλεσμα το μοναδικό Tucson N Line έλαβε ένα εξωτερικό σχεδιασμό με πολλά ασύμμετρα σχήματα και διαφορετικά χρώματα με το λογότυπο «Ν» να βρίσκεται στις πίσω πόρτες.


 
Για να ολοκληρώσει το έργο του, ο Preis χρειάστηκε να σπαταλήσει 72 ώρες ζωγραφικής, κάνοντας μάλιστα όλη του δουλειά με το χέρι. Μάλιστα ο Γερμανός σε δηλώσεις εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο του έργο, υπογραμμίζοντας πως πρώτη φορά είχε για καμβά ένα αυτοκίνητο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Προϊόν της Hyundai στην Ευρώπη, Andreas-Christoph Hofmann δήλωσε πως σύντομα θα παρουσιάσουν το αυτοκίνητο σε εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις