Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O αρχιμηχανικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφερθεί η νέα Supra με μηχανικό κιβώτιο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μια «φιλική» Toyota Supra για όλους?

13/3/2019

Μια GRMN version της νέας Supra αλλά και μια πιο προσιτή έκδοση ετοιμάζει η Τοyota.

Tις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον από τη νέα Τοyota Supra αποκάλυψε ο αρχιμηχανικός του μοντέλου, κ. Τetsuya Tada.

O ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα ότι «η Supra χρειάζεται να συνεχίσει να εξελίσσεται κάθε χρόνο», κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε να έρχονται νέες εκδόσεις για τον ιαπωνικό «θρύλο». Ο Tada δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφερθεί μια πιο προσιτή και ταυτόχρονα λιγότερο ισχυρή έκδοση της Supra με ένα 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα γύρω στους 250 ίππους αλλά και μικρότερο βάρος έως και 110 κιλά.

Πολύ πιθανό ωστόσο είναι να δούμε και μια πιο ισχυρή έκδοση της Supra με πιο σκληρή και σπορ ανάρτηση. Ο Τada σημείωσε πως θα έχει πολλά κοινά σημεία με το GT 86 GRMN που λανσαρίστηκε το 2015 και εξοπλιζόταν με ανθρακονημάτινο καπό, μεγάλη αεροτομή, πιο σφικτή ανάρτηση και ένα αναβαθμισμένο 4κύλινδρο μοτέρ 216 ίππων και 217 Νm ροπής έχοντας μάλιστα πιο μικρό βάρος κατά 45 κιλά.

Τέλος, ο αρχιμηχανικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφερθεί η νέα Supra με μηχανικό κιβώτιο αλλά και σε έκδοση targa, αν και τόνισε πως τέτοιου είδους οροφή δεν προτιμάται από το κοινό.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις