Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Lexus IS αναμένεται να υιοθετήσει νέα εμφάνιση.

Στο πίσω μέρος, το IS φαίνεται πως θα λάβει νέα φώτα.

Ετοιμάζεται σεντάν Lexus IS;

11/10/2018

Ιάπωνες σχεδιαστές αναφέρουν πως είδαν τη νέα γενιά IS και προσπάθησαν να φτιάξουν δύο εικόνες πολύ κοντά στο πραγματικό. Πώς σας φαίνεται;

Mια πρώτη γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε στην επόμενη γενιά του ΙS σεντάν της Lexus δίνουν δύο ψηφιακές εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε ιαπωνικό περιοδικό αυτοκινήτου.

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτά τα σχέδια έχουν δει ήδη από κοντά το σεντάν προ-παραγωγής, η Lexus IS αναμένεται να υιοθετήσει νέα εμφάνιση και ολοκαίνουριο αεροδυναμικό πακέτο. Για παράδειγμα, αν και το μοντέλο συνεχίζει με την ίδια γρίλια, όμως η σύνθεση του προβόλου είναι αρκετά διαφοροποιημένη ειδικά με τη νέα θέση των φωτιστικών σωμάτων. Ακόμα, στο πίσω μέρος, το IS φαίνεται πως θα λάβει νέα φώτα, πιο σπορτίφ προφυλακτήρα με δύο τετραγωνισμένες απολήξεις εξάτμισης και καινούριο διαχύτη χαμηλά.

Τον περασμένο Ιούνιο, η μάρκα είχε κάνει γνωστό πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κόψει το μοντέλο από την γκάμα της, ωστόσο εφόσον έρχονται τέτοια σχέδια στο φως από την Ιαπωνία, κάτι τέτοιο πλέον θεωρείται απίθανο. Οι πωλήσεις του IS το 2017 ήταν περίπου 50% χαμηλότερες από αυτές του 2014 στις ΗΠΑ αλλά η μάρκα είναι έτοιμη να ανατρέψει το σκηνικό.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις