Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ακόμα δεν είδαμε το νέο Focus και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες που θέλουν τη Ford να εξετάζει το ενδεχόμενο εξέλιξης ενός μικρού pickup.

Ανεξάρτητος σχεδιαστής λοιπόν ασχολήθηκε με το εν λόγω project παρουσιάζοντας ένα σαφώς ψηλωμένο από το έδαφος.

Φήμες για Focus σε pickup;

9/8/2018

Μετά το λανσάρισμα του νέου Ford Focus, φούντωσαν οι φήμες που θέλουν τη Ford να ετοιμάζει την pickup εκδοχή του. Πως σας φαίνεται;

Ακόμα δεν είδαμε το νέο Focus και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες που θέλουν τη Ford να εξετάζει το ενδεχόμενο εξέλιξης ενός μικρού pickup, βασισμένο στην πλατφόρμα του ολοκαίνουριου μικρομεσαίου χάτσμπακ.

Οι αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής ενδιαφέρουν πολύ τους υπεύθυνους της Ford και ειδικά στην δεύτερη, τα pickup αποτελούν διαχρονική αξία. Και καθώς η μεγάλη γκάμα της φίρμας στην συγκεκριμένη κατηγορία αφορά μόνο μεγάλα σε διαστάσεις οχήματα, τι καλύτερο από ένα νέο pickup σε πιο compact διαστάσεις σαν αυτές του νέου Focus.

Ανεξάρτητος σχεδιαστής λοιπόν ασχολήθηκε με το εν λόγω project παρουσιάζοντας ένα σαφώς ψηλωμένο από το έδαφος Focus, με περισσότερα σκληρά προστατευτικά πλαστικά στις γύρω ποδιές. Στο ένα από τα 2 σχέδια βλέπουμε το μπροστινό μέρος του Focus Active με φώτα ομιχλης και στρογγυλεμένες γωνίες.
 

Το αμάξωμα παραμένει με 4 πόρτες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η απαραίτητη καρότσα που δεν ενθουσιάζει με το μέγεθός της, ωστόσο είναι ότι πρέπει για μικρά φορτία, που όμως δεν θα χωρούσαν λόγω ύψους στο χώρο αποσκευών ενός σεντάν ή χατσμπακ μοντέλου.

Από κινητήρες σίγουρα σε ένα τέτοιο μοντέλο θα ταίριαζε γάντι ο νέος 1.500άρης τρικύλινδρος ecoboost της Ford με απόδοση 150 και 180 ίππων, συνδυασμένος είτε με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με το νέο 8τάχυτο αυτόματο της φίρμας. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα είναι διαθέσιμο σε 4κίνητη έκδοση ή θα είναι μόνο προσθιοκίνητο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις