Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η S-Design έκδοση θα γίνεται διαθέσιμη με τρία διαφορετικά μοτέρ, ένα στην βενζίνη και δύο στο diesel.

Η S-Design έκδοση θα γίνεται διαθέσιμη με τρία διαφορετικά μοτέρ, ένα στην βενζίνη και δύο στο diesel.

Fiat 500L: Η νέα έκδοση και τι προσφέρει

21/9/2018

Νέα εντυπωσιακή έκδοση για το 500L παρουσίασε η Fiat. Διαβάστε τι προσφέρει.

Την S-Design έκδοση για το 500L μόλις παρουσίασε η Fiat κάνοντας το το τέταρτο μοντέλο της γκάμας της που την λαμβάνει δίπλα στα 500X, Tipo και 124 Spider. Στόχος της μάρκας είναι να προσκελκύσει τους νέους σε ηλικία ανθρώπους που μένουν σε αστικές περιοχές και για αυτό προσφέρει πλήθος επιλογών εξατομίκευσης και εξοπλισμού με την S-Design.

Το μοντέλο βασίζεται φυσικά στην έκδοση Cross και συνδυάζει το ματ χάλκινο χρώμα με μαύρη οροφή σε συνδυασμό με 17άρες ζάντες σε μαύρο χρώμα. Στον εσωτερικό διάκοσμο, η έκδοση προσφέρει ειδικές S-Design λεπτομέρειες, εμβλήματα «500» ενώ πλούσιος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός αφού προσφέρονται: 3,5 ιντσών ΤFT oθόνη, συστήματα ABS και ESP, έξι αερόσακους, cruise control, πολυλειτουργικό τιμόνι, το σύστημα infotainment UConnect που συνδυάζεται με μια οθόνη 7 ιντσών κ.α

Η S-Design έκδοση θα γίνεται διαθέσιμη με τρία διαφορετικά μοτέρ, ένα στην βενζίνη και δύο στο diesel. Ο βενζινοκινητήρας είναι ο 1.400άρης απόδοσης 95 ίππων ενώ στο diesel, η πρώτη επιλογή είναι ο 1.300άρης των 95 ίππων και 200 Νm ροπής ενώ η κορυφαία αφορά τον 1,6 Μultijet των 120 ίππων και 320 Νm ροπής.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η έκδοση θα προσφέρεται και με άλλα χρώματα όπως: Gelato White, Donatello Bronze, Moda Grey, μαύρο  και Toscana Green πάντα σε συνδυασμό με μαύρη οροφή.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις