Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ψάχνετε sport SUV που να τα κάνει όλα; Το βρήκατε! Επιβλητικό, καταφέρνει να ξεχωρίσει με τη νέα μάσκα και τα τόξα στα φτερά.

SUV με αγωνιστικό DNA: Ford Kuga 2.0d 180 PS ST-Line

Διαβάστηκε από 5401 αναγνώστες - 31/5/2018

Δοκιμάζουμε την ισχυρότερη έκδοση του αυτόματου Ford Kuga ST-Line, και ανακαλύπτουμε την πιο οδηγοκεντρική προσέγγιση που έγινε ποτέ. Δείχνει τα δόντια στον ανταγωνισμό του και εμείς πιστεύουμε πως έχει κάθε λόγο.

Πως καταφέρνεις να ξεχωρίσεις στην πιο δύσκολη κατηγορία; Η Ford βρήκε την απάντηση και μας την παρουσιάζει σε ένα δυνατό τρίπτυχο. Δίλιτρος diesel κινητήρας με απόδοση 180 ίππων, 4κίνηση και τιμή που δεν ξεφεύγει. Θέλετε περισσότερα;

Σχεδίαση: Full επιθετική εμφάνιση, που ταιριάζει με τον χαρακτήρα του
Κοιτώντας την έκδοση ST-Line του Kuga, αμέσως συνειδητοποιείς πως δεν είναι ένα ακόμα αδιάφορο αυτοκίνητο. Στο ιδιαίτερα επιθετικό πακέτο της δοκιμής, αμέσως ξεχωρίζουν οι νέοι προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω) με την πολύ σπορ μάσκα να συμπληρώνει όμορφα την εικόνα του άγριου SUV. Τα έντονα τόξα που διασχίζουν τα φτερά το κάνουν να κρύβει περίτεχνα το μέγεθος του, με τις 18άρες ζάντες αλουμινίου να ταιριάζουν γάντι στο όχημα, και να του προσδίδουν αρκετό κύρος. Επιβλητικό, δείχνει να επιβάλλεται στο δρόμο χωρίς να προσπαθήσει ιδιαιτέρως, ενώ ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα του είδους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις