Το νέο Suzuki Jimny σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας έχει μεγάλη ζήτηση.

Γιατί το Jimny ζορίζει τη Suzuki

Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2018

Το νέο Suzuki Jimny δεν έχει παρά λίγο διάστημα που έκανε την επίσημη αποκάλυψή του, ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη.

 
   
Συγκεκριμένα μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της Suzuki στη Μεγάλη Βρετανία, Dale Wyatt, ανέφερε πως η ζήτηση που έχει το νέο μοντέλο στην αγορά της Ιαπωνίας είναι «εκπληκτική» κάτι το οποίο επηρεάζει και τις παραδόσεις του μοντέλου σε άλλες αγορές όπως αυτή της Αγγλίας.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τον Wyatt, 4.500 άνθρωποι έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αγοράσουν το νέο SUV, ωστόσο η Suzuki μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσει να παραδώσει περίπου 1.100 μονάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα έκανε λόγο πως και το 2019 θα υπάρχουν άνθρωποι που θα περιμένουν για να πάρουν στα χέρια τους το Jimny, καθώς η φίρμα θα μπορεί να παραδώσει περίπου 2.000 μοντέλα ανά έτος χωρίς να αλλάξει η παραγωγική διαδικασία του οχήματος.

Τέλος να θυμίσουμε πως το μοντέλο διατίθεται και στη χώρα μας και εξοπλίζεται με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα 102 ίππων, ενώ σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης η τιμή του ξεκινά λίγο πάνω από τις 16.000 ευρώ. Συγκεκριμένα η  βασική έκδοση GL είναι διαθέσιμη από 16.270 ευρώ με το χειροκίνητο και 18.670 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο. Τέλος για την πλήρη έκδοση GLX χρειάζονται 18.670 ευρώ για το χειροκίνητο και 20.170 ευρώ για το αυτόματο.

Tags: SUZUKI JIMNY
 
   

SUZUKI JIMNY - Τελευταια Νεα


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων