Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner.

Στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί ένα ψυγείο για να δροσίζει τα ποτά των επιβατών.

Η Βentley των 100 ετών

16/7/2018

Ένα ξεχωριστό μοντέλο ετοιμάζει η Bentley για το 2019 όταν και συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής!

Εκατό χρόνια ζωής συμπληρώνει το 2019 η Bentley, ωστόσο είπε να ξεκινήσει τους εορτασμούς περίπου ένα χρόνο νωρίτερα παρουσιάζοντας μία νέα έκδοση της Mulsanne , η οποία ονομάστηκε Mulsanne W.O. Edition by Mulliner.

Η πολυτελής αυτή λιμουζίνα κατασκευάστηκε και αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή της μάρκας W.O. Bentley, που ξεκίνησε τη φίρμα το μακρινό 1919, για αυτό και το ένα από τα πολλά συνθετικά του ονόματός της είναι ίδιο με το αυτό του ιδρυτή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάθε μία από τις 100 συνολικά μονάδες που θα κατασκευαστούν φέρουν ένα κομμάτι από το προσωπικό αυτοκίνητο του W.O. Bentley.
 
Στο εξωτερικό μέρος τα μοντέλα θα αποκτήσουν το χρώμα που επιθυμεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, ενώ παρόντα θα είναι και τα κατάλληλα σήματα που θα υποδηλώνουν τα 100 χρόνια της φίρμας. Στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στο υποβραχιόνιο όπως προαναφέραμε το πιο εντυπωσιακό στοιχείο θα είναι η ύπαρξη ενός κομματιού από τον εκκεντροφόρο άξονα του προσωπικού αυτοκινήτου του W.O. Bentley, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί ένα ψυγείο για να δροσίζει τα ποτά των επιβατών.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα η ειδική έκδοση της Mulsanne θα παραδίδεται με τον βενζινοκινητήρα 6.78 λίτρων V8 (505 ίππους) με τους πελάτες αν επιθυμούν  να επιλέγουν την πιο ισχυρή μονάδα των 530 ίππων που βρίσκουμε στην Mulsanne Speed.
 
Το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στο Monterey Car Week (24-26 Αυγούστου), ενώ το κόστος απόκτησης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις