Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων όλα είναι ρευστά.

Η Mercedes GLS σε δοκιμές στο Ring! (+vid)

16/4/2018

O κατασκοπευτικός φακός «συνέλαβε» την τρίτης γενιάς Mercedes GLS να δοκιμάζεται στην πίστα του Ring. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Με την δεύτερης γενιάς Mercedes GLS να βρίσκεται στην αγορά από το 2012, θα ελεγε κανείς πως η Mercedes την έχει «παραμελήσει». Ωστόσο, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κατασκοπευτικός φακός συλλαμβάνει την ολοκαίνουρια GLS να δοκιμάζεται κάτω από βαρύ καμουφλάζ, με το μοντέλο τώρα να είναι έτοιμο να δείξει τις δυνατότητες του μέσα στην πίστα του Nurburgring.

To τωρινό μοντέλο όταν παρουσιάστηκε αναβαθμίστηκε σημαντικά σε σχέση με την πρώτη του γενιά χάνοντας αρκετά βάρος ενώ πλέον πρέπει να αναμένουμε ότι θα επωφεληθεί από μια πιο εξελιγμένη πλατφόρμα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η γερμανική μάρκα ετοιμάζει παράλληλα και έκδοση AMG για το μοντέλο, ενώ έντονη είναι η φημολογία που αναφέρει ότι η νέα GLS θα έχει και μία ακόμα πιο πολυτελή έκδοση (Maybach).

Λίγα είναι τα πράγματα που μπορούμε να διακρίνουμε όσον αφορά στην εμφάνιση του μοντέλου, καθώς το μοντέλο έχει βαρύ καμουφλάζ. Πάντως, είναι φανερό ότι η GLS θα έχει μια πολύ επιβλητική παρουσία στον δρόμο, αν και οι φήμες αναφέρουν ότι η τελική του σχεδίαση δεν έχει ακόμα λάβει την τελική της μορφή. Τέλος σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων όλα είναι ρευστά, καθώς στην ατζέντα της Mercedes βρίσκονται τόσο το εξακύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο, όπως και ο V8 κινητήρας, ενώ πιθανή είναι και η ύπαρξη της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Τα πρώτα teaser αναμένεται να έρθουν στο φως μέσα στους επόμενους μήνες. Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις