Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Retro BMW 2002 tii από την Ultrabox (+video)

11/4/2019

Αποτέλεσε τον έρωτα όλων των «ανήσυχων» οδηγών της παλαιάς σχολής. Το Θρυλικό BMW 2002 σε μια μορφή που ποτέ δεν είδες και ποτέ δεν θα ξαναδείς..

Είναι μερικά αυτοκίνητα που ακόμα και αν είναι πίσω από την εποχή σου, τα θαυμάζεις και σκέπτεσαι πως θα ήθελες πολύ να έχεις μερικές εμπειρίες οδήγησης μαζί τους. Δηλώνω απροκάλυπτα πως το επικό 2002 ήταν ένα από τα παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα που κατάφερα μετά από προσπάθεια να οδηγήσω. Η ωμή πισωκίνητη συμπεριφορά του, χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα, σε έκανε να τρομάζεις!



Το συγκεκριμένο BMW 2002 είναι εξελιγμένο με πολύ μεράκι αλλά και σεβασμό στις Γερμανικές του ρίζες. Ειδικά αν αναλογιστείς πως το ανέλαβε βελτιωτής από τη Χιροσίμα. Αν και η βελτίωση αλά ιαπωνικά αποδεικνύεται μερικές φορές επιδεικτική, στην συγκεκριμένη περίπτωση οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι διαθέτει μηχανολογική αρτιότητα και επικεντρώνεται στη βελτίωση των επιδόσεων. Το αυτοκίνητο ανακαινίσθηκε ολοκληρωτικά με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.



Η καροσερί τροποποιήθηκε με φειδώ, παρά τις απολύτως ορατές βελτιώσεις, οι οποίες έγιναν με το νου στο DTM, εξ ου και η πτέρυγα, οι προσθήκες στα φτερά και οι ζάντες της Work. Η neo-retro διάσταση είναι παρούσα όπως υποδηλώνουν τα φανάρια, αλλά και κάποια στοιχεία που τοποθετήθηκαν στην καμπίνα, όπως τα κόκκινα bucket που μας θυμίζουν τη Singer Vehicle Design.

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις