Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τον Απρίλιο του 2016, η Mercedes E-Class ήρθε στην τρέχουσα μορφή της στην αγορά, όμως τώρα οι Σουηβοί εργάζονται πάνω στην ανανέωση του μοντέλου.

Η «ουρά» της E-Class θα λάβει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέα φωτιστικά σώματα.

H ανανεωμένη Mercedes E-Class έρχεται!

14/11/2018

Η ανανεωμένη Mercedes E-Class συνεχίζει να βρίσκεται σε φάση δοκιμών, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε στους δρόμους από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.

Τον Απρίλιο του 2016, η Mercedes E-Class ήρθε στην τρέχουσα μορφή της στην αγορά, όμως τώρα οι Σουηβοί εργάζονται πάνω στην ανανέωση του μοντέλου, το οποίο θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2019.
 
Με στόχο το ανανεωμένο σεντάν να μπει στις αγορές το 2020, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε από τους φωτογράφους που επαγρυπνούσαν. Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες το γερμανικό μοντέλο θα έρθει με μία νέα εμπρόσθια όψη, η οποία παρόλο το καμουφλάζ που φέρει φαίνεται να επωφελείται από ένα πιο επιθετικό σχεδιασμό, φέροντας παράλληλα νέο προφυλακτήρα αλλά και πιο στενούς προβολείς.

Ωστόσο διαφορετικό θα είναι και το πίσω μέρος. Η «ουρά» της E-Class θα λάβει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέα φωτιστικά σώματα, που έχοντας την ίδια σχεδιαστική λογική θα είναι με τη σειρά τους και αυτά πιο στενά σε σχέση με τα φωτιστικά σώματα που διαθέτει το τρέχον μοντέλο.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, ωστόσο στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων η σημερινή γκάμα των κινητήρων θα ακολουθήσει και το facelift μοντέλο, ενώ μικρές πρόκειται να είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις