Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νεαρή βάζει το πόδι της μπροστά από την ρόδα ενός αυτοκινήτου που είναι σταματημένο σε φανάρι.

Η νεαρή βάζει το πόδι της μπροστά από την ρόδα ενός αυτοκινήτου που είναι σταματημένο σε φανάρι.

Η κομπίνα νεαρής για να αποσπά χρήματα (+vid)

Διαβάστηκε από 9656 αναγνώστες - 23/3/2019

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video που δείχνει μια νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη να βάζει το πόδι της μπροστά από μια ρόδα, ώστε έπειτα να κάνει πως τραυματίστηκε και να ζητήσει αποζημίωση από ανυποψίαστους οδηγούς. Δείτε τι έγινε.

Έναν απίστευτο τρόπο για να βγάλει χρήματα σκέφτηκε μια νεαρή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως φαίνεται από το video που δημοσιεύτηκε στην ομάδα του Facebook «Θεσσαλονίκη τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα».

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο video παρακάτω, η νεαρή βάζει το πόδι της μπροστά από την ρόδα ενός αυτοκινήτου που είναι σταματημένο σε φανάρι με σκοπό, όταν ο ανυποψίαστος οδηγός ξεκινήσει, να περάσει πάνω από το πόδι της, ώστε στην συνέχεια να κάνει ότι τραυματίστηκε για να αποσπάσει χρήματα σαν αποζημίωση.

Αν και αυτή την φορά, η νεαρή τελικά βγάζει το πόδι της, από σχόλια κάτω από την δημοσίευση στο Facebook, άλλοι χρήστες αναφέρουν πως η ίδια κοπέλα έκανε το ίδιο ακριβώς και τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι η νεαρή είναι γνωστή στην περιοχή και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Τέτοια περιστατικά είναι συχνά πάντως σε χώρες του εξωτερικού, ιδιαίτερα στην Κίνα όπου οι πεζοί δεν διστάζουν να πέσουν επίτηδες πάνω ακόμα και σε κινούμενα αυτοκίνητα για να πάρουν κάποια αποζημίωση…
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις