Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H νέα BMW Σειρά 1 σε πρώτη εμφάνιση..

15/4/2019

Μέσω εικόνων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση της νέας BMW Σειρά 1, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνουν το αυτοκίνητο ανάμεσα σε κούτες..

Πριν λίγες μέρες σας δείχναμε εδώ την πρώτη οδήγηση της νέας BMW σειρά 1, και σήμερα οι άνθρωποι της βιομηχανίας έδωσαν 2 εικόνες που δείχνουν «καθαρά» το αυτοκίνητο. Το καμπυλωτό μοτίβο στον πρόβολο συνδυάζεται με νέα φωτιστικά σώματα και δύο μεγάλα «νεφρά», ως σήμα κατατεθέν της μάρκας, ενώ στο πίσω μέρος παρόλο που δεν υπάρχουν έντονες γωνίες η εμφάνιση είναι αρκετά δυναμική.



Από κει και πέρα, αυτό που γνωρίζουμε, είναι πως η M135i xDrive της επόμενης γενιάς θα είναι εξοπλισμένη με τον πιο ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα στην ιστορία της μάρκας και το σύστημα τετρακίνησης xDrive, όπως καταμαρτυρά και η ονομασία της. Είναι ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων με την τεχνολογία BMW TwinPower Turbo που θα βρείτε στην X2 M35i και προσφέρει 306 ίππους.

Έπειτα, αξίζει να σημειωθεί πως, η νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα επέτρεψε στους μηχανικούς της BMW να δημιουργήσουν ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της εταιρείας. Για παράδειγμα, οι επιβάτες που κάθονται στο πίσω μέρος έχουν επιπλέον χώρο 33 χιλιοστών για τα πόδια τους και 19 χιλιοστά περισσότερα για το κεφάλι τους σε σύγκριση με το απερχόμενο μικρομεσαίο. Μένοντας στους χώρους, σύμφωνα με την BMW, αύξηση παρατηρείται και στο διαμέρισμα του χώρου αποσκευών, ο οποίος θα φιλοξενεί στο σύνολό του 380 λίτρα, 20 επιπλέον από την τρέχουσα Σειρά 1.
Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε την τεχνολογία ARB  της i3s, που θα περάσει ως δάνειο στη νέα Σειρά 1. Η τεχνολογία αυτή αναφέρεται στον περιορισμό ολίσθησης των τροχών με ένα σύστημα που ενσωματώνεται απευθείας στον «εγκέφαλο» του κινητήρα, αντικαθιστώντας ουσιαστικά το ξεχωριστό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης DSC (Dynamic Stability Control), και κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή της σε αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα με τη premium μάρκα, θα είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού και θα συνεργάζεται με το σύστημα ελέγχου ευστάθειας για να μειώσει την υποστροφή. Επιπλέον, το «παρών» θα δώσει και η τεχνολογία BMW Performance Control που, σύμφωνα με το στρατόπεδο της μάρκας, θα βελτιώσει σημαντικά την ευελιξία του μοντέλου σε σχέση με το απερχόμενο. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τη νέα BMW Σειρά 1 να παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις