Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τέλος, το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό στη διάβρωση και εξαιρετικά ελαφρύ.

Το όνομα που έχει δοθεί στην ζάντα είναι HRE3+.

H 3D εκτύπωση μπορεί να δημιουργήσει με το τιτάνιο πολύ πιο περίπλοκα σχέδια.

Η πρώτη 3D printed ζάντα από τιτάνιο

14/11/2018

Αυτή είναι η πρώτη 3D printed ζάντα από τιτάνιο στον κόσμο, αποτέλεσμα της συνεργασίας των HRE Wheels και η GE Additive. Δείτε την.

Tην πρώτη 3D printed ζάντα από τιτάνιο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία EBM (Electron Beam Melting) παρουσίασαν οι εταιρείες HRE Wheels και η GE Additive, επισημοποιώντας παράλληλα την συνεργασία τους.

Το όνομα που έχει δοθεί στην ζάντα είναι HRE3D + και αποτελεί το πρώτο παράδειγμα στον κόσμο για το πώς θα φτιάχνονται στο μέλλον οι ζάντες των αυτοκινήτων μας, μιας και η 3D εκτύπωση έχει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής.

Αρχικά, η 3D εκτύπωση μπορεί να δημιουργήσει με το τιτάνιο πολύ πιο περίπλοκα σχέδια από αυτά που υπάρχουν σήμερα, την ίδια στιγμή που διαδικασία κατασκευής είναι πολύ πιο αποδοτική. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, το υλικό που αφαιρείται και ανακυκλώνεται φτάνει μόνο το 5% ενώ σε μια παραδοσιακή monoblok ζάντα, το υλικό που απομακρύνεται μπορεί να φτάσει το 80%. Τέλος, το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό στη διάβρωση και εξαιρετικά ελαφρύ.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις