Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρόκειται για μια Mustang δεκαετίας του 1960.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει φυσικά η πηγή της ισχύος.

H Charge συνεργάστηκε με την Arrival στην κατασκευή ενός ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου.

Hλεκτρική Mustang με 407 PS (+vid)

16/11/2018

Πολλά είναι τα ευρώ που πρέπει να πληρώσει όποιος θέλει να κάνει δική του μια τέτοια ηλεκτρική Mustang με ρετρό εμφάνιση. Δείτε περισσότερα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει γνωστό πως η Ford εργάζεται πάνω σε μία ηλεκτρική crossover εκδοχή της θρυλικής Mustang, ωστόσο όποιος δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να λανσαριστεί, μπορεί να αποκτήσει αυτή την ηλεκτρική Mustang της Charge.

Πρόκειται για μια Mustang δεκαετίας του 1960, παρά όμως την ρετρό εμφάνιση της λαμβάνει μια σειρά από μοντέρνες τροποποιήσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει μόνο και μόνο από την εμφάνισή της. Ακριβείς λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο παρατηρούμε πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια, μοναδικές ζάντες αλουμινίου και πιο ισχυρό σύστημα πέδησης με χρυσές δαγκάνες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει φυσικά η πηγή της ισχύος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Charge συνεργάστηκε με την Arrival στην κατασκευή ενός ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου αποτελούμενο από μια μπαταρία 64 kWh σε συνδυασμό με ηλεκτρικά μοτέρ, των οποίων ο αριθμός δεν έχει αποκαλυφθεί. Η συνολική ιπποδύναμη φτάνει τα 407 άλογα και τα 1.200 Νm ροπής, τα 0-100 γίνονται σε μόνο 3,1 δευτερόλεπτα και η ηλεκτρική αυτονομία υπολογίζεται στα 200 χλμ. Τέλος, η Charge κάνει λόγο πως το αυτοκίνητο μπορεί να διατεθεί τόσο ως πισωκίνητο όσο και ως τετρακίνητο.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 499 αυτοκίνητα με τις τιμές να ξεκινούν από 229.625 ευρώ.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις