Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ξεκινάει η Αυτοκίνηση 2018

6/11/2018

Το Σάββατο 10 Νοέμβριου, ανοίγει τις πύλες της η ετήσια έκθεση θεσμός για την ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10 - 18 Νοεμβρίου 2018. Στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης και αυξάνουν τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, η φετινή έκθεση έχει αναβαθμιστεί μετά την προσθήκη 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που θα φιλοξενήσουν περισσότερες μάρκες, μεταξύ των οποίων οι Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, VW, smart, Subaru, Volkswagen κ.α.

Κάποιες από τις ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες επιφυλάσσουν εκπλήξεις, μάλιστα, για το φιλοθεάμων κοινό. Μια εξ αυτών θα είναι και η παρουσία του μονοθεσίου R.S. 18 της αγωνιστικής ομάδας Renault Sport F1 Team στο περίπτερο της γαλλικής μάρκας, με τους επισκέπτες της φετινής έκθεσης να έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το μονοθέσιο της Χούλκενμπεργκ και Σάινθ. Η συγκεκριμένη ενέργεια οφείλεται στην Teoren, την αποκλειστική εισαγωγέα των εταιρειών Renault και Dacia στη χώρα μας.

Τέλος, ξεχωριστή θέση στην έκθεση θα έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive των νέων αυτοκινήτων.

Τιμές εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 6 ευρώ
Μειωμένο Εισιτήριο: 3 ευρώ (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 15:00 – 21:00
Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 21:00

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις