Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Nissan στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο το οποίο δεν έχει κάνει την εμφάνισή του μέχρι τώρα.

Στην εικόνα βλέπετε το Νissan Gripz concept.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η μάρκα επιβεβαίωσε την πληροφορία, ωστόσο αρκέστηκε μόνο σε αυτό και δεν προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Είναι το Juke το νέο πρωτότυπο της Nissan στη Γενεύη?

11/2/2019

Ανακοίνωση της NISSAN αφήνει την φαντασία μας να οργιάζει!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η μάρκα επιβεβαίωσε την πληροφορία, ωστόσο αρκέστηκε μόνο σε αυτό και δεν προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις, αφήνοντας αναπάντητα πολλά ερωτήματα.
 
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια άλλη επίσημη πληροφόρηση (αν και το Σαλόνι της Γενεύης δεν είναι και πολύ μακριά) το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες. Έτσι θα καταλήγαμε πως δεν αποκλείεται το νέο concept να λειτουργήσει ως την προεπισκόπηση της δεύτερης γενιάς του Juke. Το τελευταίο αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος, και ίσως επωφεληθεί από μια ηλεκτρική έκδοση.

Υποστηριζόμενο από την πλατφόρμα CMF-B της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, το νέο Juke θα συνεχίσει να τροφοδοτείται από την τρέχουσα επιλογή κινητήρων εσωτερικής καύσης του ομίλου. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως στη γκάμα του θα περιλαμβάνονται οι μονάδες βενζίνης 1,0 λίτρου και 1,6 λίτρων, ενώ δεν αποκλείεται παρών να είναι και ένα ντίζελ μοτέρ 1,5 λίτρων.
 
Τέλος, εκτός από το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο η Nissan θα παρουσιάσει το νέο Leaf Nismo RC που είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση CES, αλλά και μια σειρά νέων τεχνολογιών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις