Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O ανεξάρτητος σχεδιαστής KSS Studio έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς θα είναι το μοντέλο.

Νέα C8 Chevrolet Corvette: Λέτε να είναι έτσι;

21/9/2018

Πώς θα σας φαινόταν αν η νέα C8 Chevrolet Corvette ακολουθούσε αυτό το σχέδιο;

Οι κατασκοπευτικές εικόνες που ήρθαν από την πίστα του Nurburgring και έδειχναν καμουφλαρισμένη την επερχόμενη C8 Chevrolet Corvette δεν αποκάλυψαν πολλά για το σχεδιασμό του μοντέλου, ωστόσο έβαλαν στην «πρίζα» τους σχεδιαστές για να συλλέξουν  στοιχεία και να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής KSS Studio που έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς θα είναι το μοντέλο.
 
Όπως βλέπουμε στο συγκεκριμένο σχέδιο ο καλλιτέχνης έχει συμπεριλάβει όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε, όπως για παράδειγμα ότι η νέα C8 Chevrolet Corvette θα έχει ένα σύνολο αεραγωγών αλλά και ότι η αεροτομή θα κάνει καμπύλη προς τα μέσα, προσφέροντας έτσι ένα πολύ όμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Είναι σαφές ότι ο σχεδιασμός της νέας Corvette δεν είναι τόσο ακραίος όσο του Ford GT, αλλά είναι ριζικά διαφορετικό από τη C7 Corvette, ωστόσο οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς θα συνεχιστούν και κάτω από το καπό. Στη βασική της έκδοση η νέα C8 θα λάβει τον LT1 V8 6,2 λίτρων κινητήρα που θα προσφέρει περίπου 500 ίππους, ενώ πιθανή είναι και η υιοθέτηση ενός ατμοσφαιρικού V8 κινητήρα ο οποίος θα προσφερθεί σε δύο εκδόσεις 600 και 800 αλόγων.
 
Τέλος να σημειωθεί πως στην κορυφαία της έκδοση η C8 Chevrolet Corvette θα μπορούσε να συνδυάσει και ένα ηλεκτροκινητήρα 200 ίππων που θα προστεθούν στους 800 για να φτάσει συνολική ισχύ τα 1.000 άλογα.         

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις