Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H ιταλική φίρμα σχεδιάζει να επενδύσει σημαντικά στην αγορά της Βραζιλίας.

Η coupe οροφή δίνει ένα αλλιώτικο πολύ σπορτίφ στιλ.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον εσωτερικό διάκοσμο.

Nέο Fiat Fastback concept

8/11/2018

Ένα νέο concept πάνω στο οποίο θα βασιστεί το επόμενο SUV μοντέλο της αποκάλυψε η Fiat στο Σάο Πάολο.

Tα πλάνα να επεκτείνει την γκάμα μοντέλων της, τουλάχιστον στην Λατινική Αμερική παρουσίασε η Fiat μέσω ενός νέου concept που αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο.

Το όνομα του concept είναι Fastback και υιοθετεί μια πολύ φουτουριστική σχεδιαστική γλώσσα, που όμοια της δεν έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής στα τωρινά μοντέλα. Το μάτι πέφτει αμέσως στην μαύρη γρίλια και τα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής, στις μοντέρνες ζάντες, στην πολύ coupe οροφή που δίνει ένα αλλιώτικο πολύ σπορτίφ στιλ και στις κάμερες που έχουν αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς καθρέπτες.

Με την Fiat να επιλέγει να τοποθετήσει φιμέ τζάμια, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την σχεδίαση του εσωτερικού διάκοσμου, ενώ λίγες είναι οι πληροφορίες και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Λόγω του μεγέθους του, οι φήμες κάνουν λόγο πως βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα Jeep Renegade και Compass ενώ πρέπει να σημειωθεί η δήλωση που έκανε ο διευθυντής Marketing της Fiat για το συγκεκριμένο concept λέγοντας: «To Fastback κάνει πραγματικότητα το μέλλον της Fiat.»

H ιταλική φίρμα σχεδιάζει να επενδύσει σημαντικά στην αγορά της Βραζιλίας και της Λατινικής Αμερικής γενικότερα με το μοντέλο παραγωγής που θα βασιστεί πάνω στο Fastback concept να αναμένεται να λανσαριστεί το 2020 μαζί με κάμποσα άλλα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις