Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εξωτερικό μέρος είναι παρόμοιο με αυτό του RAV4 Adventure.

Το νέο μοντέλο προσθέτει στα θετικά του μία σειρά αναβαθμίσεων από την Toyota Racing Development (TRD).

Στο εσωτερικό υπάρχουν και εκεί μικρές αλλαγές.

Το νέο Toyota RAV4 TRD Off Road αποκαλύπτεται

8/2/2019

Η Toyota Racing Development έβαλε το χεράκι της στο νέο Rav4 και του προσφέρει sport χαρακτήρα και δυναμική Off road συμπεριφορά!

Το νέο μοντέλο προσθέτει στα θετικά του μία σειρά αναβαθμίσεων από την Toyota Racing Development (TRD), δίνοντας στο ιαπωνικό SUV ένα πιο σπορ και συνάμα πιο δυναμικό εκτός δρόμου χαρακτήρα από το στάνταρ μοντέλο. Το RAV4 κάνει την εμφάνισή του με τροχούς 18 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά παντός εδάφους. Την ίδια στιγμή ένα ειδικά προσαρμοσμένο σύστημα ανάρτησης είναι παρόν για να εξομαλύνει την κίνηση του αυτοκινήτου, ενώ αναβαθμισμένα είναι και τα ελατήρια.

Το εξωτερικό μέρος είναι παρόμοιο με αυτό του RAV4 Adventure, ωστόσο υπάρχουν οι διακριτικές αναβαθμίσεις  και της TRD. Μιλώντας για το εξωτερικό μέρος, η Toyota δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν σε λευκό χρώμα την οροφή προκειμένου να κάνει αντίθεση σε περίπτωση που το υπόλοιπο αμάξωμα είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα.
 
Στο εσωτερικό υπάρχουν και εκεί μικρές αλλαγές όπως είναι τα νέα ειδικά για την έκδοση πατάκια, ενώ τα καθίσματα είναι καλυμμένα από ένα τύπου δέρμα που η Toyota ονομάζει SofTex και υποστηρίζει πως έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Τέλος να σημειώσουμε πως, όπως συμβαίνει σε όλα τα νέα RAV4 έτσι και σε αυτό, παρών είναι το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense.
 
Οι τιμές του μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις