Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φήμες έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους, αναφέροντας πως το πιθανότερο είναι να παρουσιαστεί το νέο CX-3.

Νέο μοντέλο απο την Mazda στη Γενεύη

14/1/2019

Σύμφωνα με την Mazda, ένα νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην ευρωπαική έκθεση με τις πληροφορίες όμως να είναι λιγοστές.

Δυστυχώς όμως αυτή είναι η μοναδική πληροφορία, καθώς η εταιρεία δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση περισσότερων πληροφοριών, σχετικά με το νέο μοντέλο που βρίσκεται προ των πυλών.
 
Παρόλο τη μη ύπαρξη πληροφοριών, οι φήμες έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους, αναφέροντας πως το πιθανότερο σενάριο θέλει το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στην πρωτεύουσα της Ελβετίας θα είναι το CX-3. Αυτό συμβαίνει καθώς ήδη γνωρίζουμε πως το οι άνθρωποι της μάρκα εργάζονται ήδη πάνω σε ένα ολοκαίνουριο CX-3 που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του πρόσφατα κυκλοφορούντος Mazda3.

Λέγεται πως η μάρκα στο νέο CX-3  θέλει να προσφέρει μεγαλύτερο χώρο στους επιβάτες των πίσω θέσεων, ώστε όταν το αυτοκίνητο βγει στις αγορές να μπορεί να κοντραριστεί με αντιπάλους όπως τα Toyota C-HR και Hyundai Kona.
 
Η «στροφή» προς την αρχιτεκτονική SkyActiv II θα κάνει το νέο CX-3 πιο άνετο από το τρέχον μοντέλο, καθώς και οικονομικότερο χάρη στη διαθεσιμότητα του κινητήρα βενζίνης SkyActiv-X 2,0-λίτρων. Η Mazda αναμένεται να φέρει το νέο CX-3 στην αγορά από το 2020 και μια αποκάλυψη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης φέτος θα ταιριάζει με όλα τα παραπάνω δεδομένα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Mazda γνωστοποίησε επιπλέον πως από το 2019 θα δίνει το παρόν μόνο σε ένα αυτοκινητιστικό γεγονός ανά ήπειρο. Έτσι δίνοντας το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αυτόματα θέτει τον εαυτό της εκτός από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Εκτός από τη Γενεύη, η Mazda θα είναι παρούσα σε μια σειρά εκδηλώσεων στην Ευρώπη με ένα νέο πολυσύνθετο pop-up περίπτερο να τη συνοδεύει.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις