Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η γνωστή φόρμα του family look των μοντέλων της Nissan, τώρα και το Leaf II για να μην το μπερδεύει ο εξωτερικός παρατηρητής με κάποιο άλλο.

Μεγάλα όργανα και οθόνη ελέγχου στο εσωτερικό. Η σχεδίαση του πίσω μέρους δείχνει πολύ πιο φρέσκια σε σχέση με το παρελθόν.

Nisssan Leaf II

8/11/2017

Με καλύτερη εμφάνιση. Το νέο Leaf έρχεται με πολύ πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση και λίγο καλύτερη αυτονομία από τις μπαταρίες του.

Να πούμε πρώτα τα πιο σημαντικά: Όσοι περίμεναν από το Leaf, το ένα από τα δύο πιο δυνατά σε πωλήσεις παγκοσμίως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, να δώσει στη νέα του εκδοχή την ισχύ των 60 kW, θα απογοητευτούν.

Το νέο Leaf έχει 40 kW και σύμφωνα με τον κατασκευαστή η αυτονομία φτάνει τα 378 χιλιόμετρα. Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να περιμένει κανείς, είναι τα 250 χιλιόμετρα, όπως εμφανίζεται και στο αντίστοιχο ηλεκτρικό της Renault, στο Zoe.

Μέσα στο ερχόμενο έτος, η Nissan θα παρουσιάσει την έκδοση «e+» με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και τότε θα μπορεί να θεωρηθεί το μοντέλο ανταγωνιστικό του ηλεκτρικού Tesla 3. Σε ότι αφορά τη σχεδίαση του αμαξώματος, το Nissan Leaf II φαίνεται λίγο πιο τολμηρό από τον «άχρωμο» προκάτοχο.

Με αρκετές λεπτομέρειες που κάνουν εύκολη την αναγνώριση από απόσταση του μοντέλου, έτσι όπως το πετυχαίνει η Toyota με το Prius. Από τον Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμο το νέο Leaf, με τις παραδόσεις του να αρχίζουν στη Γερμανική αγορά από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Εμείς στην Ελλάδα, θα το δούμε από κοντά για πρώτη φορά μέσα στο Νοέμβριο.

Φωτογραφίες: Nissan

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις