Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Νέα Mercedes GLB

Διαβάστηκε από 8408 αναγνώστες - 31/5/2019

Η Mercedes GLB με όπλα τη ρουστίκ εμφάνιση και διάφορες πρακτικές λεπτομέρειες, επιτίθεται στα premium compact SUV, αρχής γενομένης από το Νοέμβριο, με στόχο την κορυφή. Η πρώτη δοκιμή δείχνει ότι έχει αυξημένες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Είναι η τρίτη φορά σήμερα, που προσπαθώ να κλείσω την πίσω πόρτα της νέας Mercedes GLB, αλλά μάταια. "Προσοχή, έχει κολλήσει το καμουφλάζ..", μου φωνάζει ο Jochen Eck, επικεφαλής όλων των οχημάτων δοκιμής της Mercedes. Εδώ στα βόρεια της Σουηδίας, βρίσκεται μαζί με την ομάδα του στο τελευταίο στάδιο δοκιμών του compact SUV, και εμείς έχουμε την ευκαιρία να την οδηγήσουμε.



Σίγουρα θα αναρωτιέστε αν ο κόσμος μετά από τις GLA, GLC, GLE και όλα τα άλλα off road μοντέλα της Γερμανικής εταιρίας χρειάζεται πραγματικά την Mercedes GLB? Η απάντηση είναι ναι, επειδή δεν ψάχνει να βρει τη δική του θέση ανάμεσα τους, αλλά κλείνει ένα τεράστιο κενό στην γκάμα της Mercedes. Δεν έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα Lifestyle crossover, αλλά με έναν πραγματικό ανταγωνιστή για τα υπόλοιπα μέλη της κατηγορίας αυτής.
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις