Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Νέο Audi A7

Διαβάστηκε από 13235 αναγνώστες - 5/7/2019

Οδηγήσαμε το Α7, την νέα liftback λιμουζίνα της Audi με την πολύ όμορφη σχεδίαση και φυσικά τον ψαρωτικό πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το μεγάλο coupe απευθύνεται σε αυτούς που βρίσκουν «βαριά» τα sedan και θέλουν να συνδυάσουν το στυλ με την πρακτικότητα του ανοίγματος της 5ης πόρτας.

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το επόμενο Α4 ή ακόμα και το Q5. Σίγουρα κάποια εικόνα θα έχετε σχηματίσει μιας και ως γνωστό η  Audi έχει μια διαχρονική σχεδίαση που πλέον θεωρείται κλασική. Οι νεωτερισμοί δεν είναι στην γκάμα της αυτοκινητοβιομηχανίας από το Ίνγκολστατ.. όχι πάντα. Ο υπεύθυνος σχεδίασης της Audi, Μάρκ Λίχτε θέλει να δώσει σε κάθε νέο μοντέλο την αίσθηση ότι οδηγικά είναι  τόσο καλό όσο φαίνεται από την εξωτερική του σχεδίαση. Η Audi τουλάχιστον αυτό υπόσχεται.



Εμείς θα ελέγξουμε αν ισχύει. Το πρώτο μοντέλο που σχεδίασε ο Λίχτε είναι φυσικά το Α8 που μετουσιώνει αυτή τη ιδέα. Είναι πραγματικά πανέμορφο απ όποια μεριά και να το κοιτάξεις. Βγάζει τον απαραίτητο δυναμισμό και την πολυτέλεια ενώ είναι από τα πλέον επιβλητικά γερμανικά μοντέλα.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το liftback A7 που σίγουρα δεν έχει την ουδετερότητα ενός sedan και σίγουρα δεν θα αρέσει σε όλους.
Όμως ειλικρινά, πότε ήταν η τελευταία φορά που ένα Audi ήταν τόσο δυναμικό; Ας πάρουμε μια γεύση από το Α7.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις