Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O Κleber Silva εμπνευσμένος από το νέο SUV της Opel Grandland X, σχεδίασε ένα Pick-Up με το όνομα Colorado.

Grandland X σε Pick-Up;

14/11/2017

Aνεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα Opel Pick-Up αν το PSA Group έδινε το πράσινο φως για κάτι τέτοιο. Πώς σου φαίνεται;

Με τα Pick-Up να σημειώνουν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων τους, όλο και περισσότεροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσιάζουν πως θα μπορούσαν να μοιάζουν τα νέα μοντέλα σε τέτοια εκδοχή σε περίπτωση που οι εταιρείες αποφασίσουν να λανσάρουν ένα τέτοιο μοντέλο σε αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία.

Αυτή τη φορά, ο Κleber Silva εμπνευσμένος από το νέο SUV της Opel Grandland X, σχεδίασε ένα Pick-Up με το όνομα Colorado. O πρόβολος είναι ακριβώς ίδιος με το Grandland με τις μόνες διαφοροποιήσεις να αφορούν τις μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, τα βοηθητικά φωτιστικά σώματα στην οροφή, το σκαλοπάτι στο πλαϊνό μέρος και φυσικά την καρότσα.

Οι πιθανότητες όμως σύμφωνα με αναλυτές για να προχωρήσει κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές και ο λόγος είναι απλός. Η σύμπραξη της Renault-Nissan έχει δυνατή παρουσία στην κατηγορία των Pick-Up με τα Αlaskan και Navara, η Τοyota έχει το Hilux ενώ η Mercedes θα πάρει μερίδιο σε αυτούς που θέλουν κάτι πιο πολυτελές με την νέα Χ-Class. Aυτό σημαίνει ότι το PSA Group δύσκολα θα δώσει στην Opel το πράσινο φως για ένα τέτοιο project καθώς θεωρείται ότι θα αποτελεί μια κίνηση με υψηλό ρίσκο.

Εσείς τι γνώμη έχετε; Θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Νissan Navara;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις