Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Audi Q8

Διαβάστηκε από 6150 αναγνώστες - 14/5/2019

Η Audi κατασκευάζει επιτέλους ένα coupe SUV για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη BMW X6 και τη Mercedes GLE coupe. Είναι το Q8 κάτι περισσότερο από ένα Q7 με οροφή Α7? Βρήκε τον ανταγωνιστή της η BMW X6 M?

Η Audi έρχεται αργοπορημένη και καταϊδρωμένη με το Q8. Αρκετά νωρίτερα, μόλις το 2008, η BMW έφερε στο προσκήνιο το X6, το πρώτο της coupe SUV ενώ η Mercedes το 2015 παρουσίασε την coupe GLE. Και η Audi? Δεν είχε παρουσιάσει κάποιο coupe SUV, μέχρι το μεγαλύτερο Q να εμφανιστεί. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για μπαλαρίνα! Η ανακοίνωση για περίπου πέντε μέτρα μήκος και δύο μέτρα πλάτος, είναι νούμερα φυσιολογικά για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Το εμπρός μέρος κυριαρχείται από την ογκώδη, οκτάγωνη μάσκα, χαρακτηριστικό γνώρισμα των νέων μοντέλων Q.



Η κυψελωτή μάσκα του ψυγείου έρχεται σε ματ γκρι, στην S line εκδοχή, ίδια με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος ή μαύρη απόχρωση. Η υπέρβαση αυτή θεωρείται πετυχημένη. Το ερώτημα που παραμένει είναι πόσο πιο κακό μπορεί να φαίνεται ένα Q8 RS?

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις