Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Toyota RAV4 TRD & Modellista (+video)

15/4/2019

Οι TRD και Modelista παρουσίασαν τα βελτιωτικά πακέτα τους, για το RAV4 για να ενισχύσουν τις on-road και off-road δυνατότητες του ιαπωνικού SUV.

Mπορεί η πρεμιέρα του νέου RAV4 στην Ιαπωνία να έγινε πριν από λίγες μέρες, ωστόσο οι «εγχώριοι» πελάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να εξοπλίσουν το SUV με πλήθος από καλούδια τόσο από την TRD όσο και από τον βελτιωτικό οίκο Modellista.



Ξεκινώντας με την TRD, οι άνθρωποί της προσφέρουν στο RAV4 δύο διαφορετικά πακέτα κάτω από την ονομασία «Field Monster» και «Street Monster». Το πρώτο περιλαμβάνει πιο φαρδιά πλαστικά προστατευτικά πάνω από τους θόλους των τροχών, γραφικά στο προφίλ, λασπωτήρες, έξτρα φώτα LED, off-road ζάντες 17 ιντσών κ.α, ενώ το δεύτερο πακέτο προσφέρει πιο σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά 121 χιλιοστά. Ανεξάρτητα από τα δύο παραπάνω πακέτα, η TRD προσφέρει ακόμα 20άρες TRD TF X-Limited ζάντες αλουμινίου, νέο σύστημα ανάρτησης, ράγες οροφής κ.α.
 

O oίκος Modellista από την δική του πλευρά προσφέρει και αυτός δύο διαφορετικά πακέτα, ένα για την πόλη με την ονομασία «Urban Solid Strider» και ένα για το χώμα με την ονομασία «Jaos». Το πρώτο προσφέρει μεταξύ άλλων ένα νέο αεροδυναμικό kit με επιπλέον φώτα LED χαμηλά στο προφυλακτήρα, νέο φινίρισμα στην γρίλια, μεγάλες πλαϊνές ποδιές και 19άρες ζάντες αλουμινίου. Από την άλλη πλευρά, το «Jaos» πακέτο δίνει έμφαση στον περιπετειώδη χαρακτήρα του SUV ενισχύοντας τον με περισσότερα και μεγαλύτερα προστατευτικά, 20άρες ζάντες με Τοyo ελαστικά κ.α
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις