Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: Νέο Lada Vesta SW Cross

Διαβάστηκε από 8270 αναγνώστες - 5/4/2019

Το νέο Lada Vesta Cross συνιστά μια τίμια και αναβαθμισμένη πρόταση της Ρωσικής εταιρείας στην κατηγορία των Off-road- station Wagon. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο Ρωσικό αυτοκίνητο.

To νέο Lada Vesta στην έκδοση Cross συνιστά μια αξιοπρόσεκτη επιλογή για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου, με καλή οδική συμπεριφορά, καλούς χώρους και ικανοποιητικό εξοπλισμό. Όποιος επιλέξει δε την έκδοση Luxus έχει στη διάθεση του όλα τα παραπάνω μαζί με θερμαινόμενα καθίσματα, Navi, κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενα τζάμια και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Πρωτοποριακά στοιχεία για ένα αυτοκίνητο της εν λόγω εταιρείας, έστω και αν αυτά αποτελούν στοιχεία του προαιρετικού εξοπλισμού.



Το μεταξόνιο των 2.64 μέτρων εγγυάται τους άνετους χώρους στο καλαίσθητο και τακτοποιημένο εσωτερικό, ενώ και ο χώρος των αποσκευών με τα 480 λίτρα κρίνεται ως επαρκής. Το Vesta αρέσει όμως και στο μάτι, όντας κομψό αισθητικά και φρέσκο. Η έκδοση Cross ξεχωρίζει σε σχέση με το συμβατικό station wagon, χάρη στην προστατευτική ποδιά και την κατά 4 εκατοστά αυξημένη απόσταση από το έδαφος.



Αυτό το στοιχείο επιτρέπει στο Ρωσικό μοντέλο να κινηθεί με ικανοποιητική άνεση σε απλές χωμάτινες διαδρομές. Στον αυτοκινητόδρομο όμως ο οδηγός θα πρέπει να συμβιβαστεί με τους τριγμούς του τιμονιού από τα 100 χλμ/ώρα και πάνω, τη μέτρια απόδοση των φρένων, αλλά και τη σχετικά υψηλή κατανάλωση.
Υψηλή είναι όμως και η τιμή αγοράς του, καθώς ξεπερνά τα 15.000 ευρώ στη Γερμανία για την απλή έκδοση station wagon, ενώ η τιμή της πλούσιας έκδοσης του μοντέλου της δοκιμής μας ανέρχεται στα 17.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις