Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Νέο Range Rover Evoque

Διαβάστηκε από 29096 αναγνώστες - 8/6/2019

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε κρίση, καθώς η υπόθεση του Brexit έχει αναστατώσει τον κόσμο.. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν και καλά νέα από την Αγγλία και το νέο Range Rover Evoque είναι ένα από αυτά. Ωραίο, ξεχωριστό και με πολλές νέες τεχνολογίες.

Τα καλά νέα από το νησί είναι σπάνια. Οι Βρετανοί βρίσκονται βαθιά εγκλωβισμένοι στο χάος Brexit, την ώρα που η Honda, είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να κλείσει το εργοστάσιό της στην Αγγλία και η Nissan, ότι προτιμά να κατασκευάσει το επόμενο X-Trail στην Ιαπωνία. Εν τω μεταξύ, η αγορά των SUV συνεχώς αυξάνεται, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποια σπουδαία νέα από την αυτοκρατορία. Η Range Rover ανανέωσε το Evoque και το έκανε πραγματικά πολύ καλό.



Το όμορφο SUV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά 2011 και έκτοτε εξακολουθούσε να μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με τη Ford. Τώρα έρχεται η δεύτερη γενιά με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και νέα τεχνολογία. Το μέγεθος παρέμεινε σχεδόν ίδιο. Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,37 μέτρα και πλάτος 2 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 2,1 εκατοστά φτάνοντας τα 2,68 μέτρα. Η βασική γραμμή σχεδιασμού, επίσης δεν άλλαξε. Το Evoque διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με έντονα ανερχόμενη γραμμή παραθύρου και κεκλιμένη οροφή, η οποία δείχνει καταπληκτικά όμορφη και παράλληλα δίνει μια αρκετά αγριεμένη όψη στο πίσω μέρος. Τα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν τις επεκτάσιμες λαβές θυρών γνωστές από το Range Rover Velar, τους στενούς προβολείς LED και τα πίσω φώτα και τους τροποποιημένους προφυλακτήρες. Μπορούν όμως, αυτές οι αλλαγές να το κάνουν και συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο?

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις