Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πίσω απο το τιμόνι του Kia Stinger των 370 ίππων!

Διαβάστηκε από 12668 αναγνώστες - 23/5/2019

Πίσω απο το τιμόνι του Kia Stinger των 370 ίππων! Τέτοιο Kia, δεν ξανάγινε.. Έχει 370 ίππους και κάνει ο 0-100 χλμ./ώρα μόλις σε πέντε δευτερόλεπτα!

Η Kia ξυπνά τα συναισθήματα.. Ξεκάθαρα πλέον, οι Κορεάτες έχουν μεγαλώσει κατασκευάζοντας αυτοκίνητα του συρμού. Αλλά αυτό, ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα, κατασκευάζουν συμπαθητικά αυτοκίνητα όπως είναι το ευφυέστατο Crossover, Soul και το κομψό compact SUV, Sportage.  Αλλά οι Κορεάτες θέλουν και κάτι παραπάνω..



Ο Peter Schreyer, όχι μόνο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος των Hyundai και Kia αλλά επιπλέον και ένας από τους τρεις προέδρους της εταιρείας, καθώς και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού σχεδιαστικού κέντρου Gregory Guillaume, είναι οι υπεύθυνοι για ολόκληρο το σχεδιασμό του μοντέλου. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2011 η Kia είχε εμφανίσει το GT, ένα παρόμοιο σε εμφάνιση πρωτότυπο «για το οποίο είχαμε εισπράξει ιδιαίτερα πολλές και πολύ θετικές κριτικές», λέει ο Schreyer. «Για την έκδοση παραγωγής, θέλαμε να μείνουμε όσο το δυνατό πιο κοντά στο πρωτότυπο».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις