Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Διαθέτει ξεχωριστή ταυτότητα και στοχεύει σε διαφορετικό τομέα.

Ράγες οροφής και απόσταση από το έδαφος, δίνουν την απαραίτητη SUV εικόνα και αίσθηση.

Σύγχρονος και ποιοτικός ο διάκοσμος με ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Τα νέα μοντέλα του 2019 που θα συζητηθούν!

Διαβάστηκε από 11382 αναγνώστες - 25/2/2019

Η αγορά του 2019 έχει να προσφέρει πολλά νέα μοντέλα, διαφορετικά μεταξύ τους κάνοντας τις επιλογές μας περισσότερες. Μικρά, μικρομεσαία, SUV θα μας απασχολήσουν και αυτό τον χρόνο. Εσείς ποιο θα επιλέγατε?

Citroen C5 Aircross: Φτιαγμένο για να σε... κακομάθει

Ανεση, ποιότητα κύλισης και υπερσύγχρονη τεχνολογία. Το επερχόμενο Citroen C5 Aircross φαίνεται να είναι φτιαγμένο για να χαρίσει ασύγκριτες οδηγικές στιγμές στους επιβάτες του.


Κομψό παρά τον όγκο του, χαρακτηρίζεται κυρίως από την επιβλητική μάσκα στο μπροστινό μέρος και τα λεπτά φωτιστικά σώματα σε δύο στρώσεις.  Την εκλεπτυσμένη αισθητική του πίσω μέρους, με προεξάρχον στοιχείο τα νέα φώτα και τις δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης, σας αφήνουμε να την απολαύσετε στις φωτογραφίες.

Εσωτερικό καλύτερο από σαλόνι σπιτιού
Διαθέτει σύγχρονο και ποιοτικό διάκοσμο με ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, κάτω από την οποία εδρεύουν κουμπιά αφής για τις βασικές λειτουργίες. ¶ξια αναφοράς και σε αυτή την προσπάθεια της γαλλικής μάρκας είναι τα, χαρακτηριστικά πλέον, airbumps που βρίσκονται χαμηλά στο πλάι. Όσον αφορά τους χώρους και το εσωτερικό του, η ποιότητα κατασκευής, η εργονομία, οι μεγάλο χώροι, αλλά και η άνεση που προσφέρει  το καθιστούν ευχάριστο στις διαδρομές μαζί του. Κομβικό ρόλο για την άνεση παίζουν η ανάρτηση του οχήματος αλλά και το υλικό στα «μαγικά» καθίσματά του που διαθέτει και το Citroen C4 Cactus. 

Μηχανικά σύνολα
Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το C5 Aircross εφοδιάζεται με τον PureTech βενζινοκινητήρα των 1,2 λτ. (130 ίππων), όπως επίσης και τον 1,5 BlueHDi πετρελαίου (130 ίππων), με τις ισχυρότερες εκδόσεις του, να κάνουν χρήση του 1.600άρη THP και του 2-λιτρου BlueHDi με απόδοση 165 και 180 ίππων αντίστοιχα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις