Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ακριβής αιτία του ατυχήματος δεν έχει γίνει γνωστή.

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το ντεπόζιτο της 911 κόπηκε στα δύο.

Porsche Carrera καίγεται μετά από σφοδρή σύγκρουση

14/11/2018

Ένα από τα πιο άσχημα ατυχήματα συνέβη στην Γερμανία πριν λίγες μέρες. Μάθετε τι έγινε.

Ένα από τα πιο σφοδρά τροχαία ατυχήματα των τελευταίων ετών στην χώρα της Γερμανίας συνέβη πρόσφατα κοντά στην πόλη του Dittersdorf, κοντά στην Λειψία, ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποια απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Το ατύχημα συνέβη στις 8 Νοεμβρίου σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, όταν o οδηγός μια Porsche Carrera έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε πάνω και διέλυσε την προστατευτική μπαριέρα πριν αναποδογυρίσει και μετά από μια τρελή πορεία σταματήσει στην μέση του οδοστρώματος.

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το ντεπόζιτο της 911 κόπηκε στα δύο με συνέπεια να χυθεί όλο στο οδόστρωμα. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με κάποια σπίθα ήταν αρκετό για να αρπάξει το αυτοκίνητο φωτιά σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Η ακριβής αιτία του ατυχήματος δεν έχει γίνει γνωστή, με κάποιες πηγές να αναφέρουν πως υπήρξε κάποια αστοχία στο ένα ελαστικό του οχήματος. Με τέτοια ταχύτητα όμως που φέρεται να είχε αναπτύξει ο οδηγός της Porsche, είναι θαύμα που τελικά δεν υπήρξαν θύματα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις