Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι εικόνες που διέρρευσαν.

H εικόνα teaser που παρουσιάστηκε πριν πολλούς μήνες.

Τα δύο νέα SUV που ετοιμάζει η Ford.

Πρώτες εικόνες: Τα νέα SUV της Ford

14/11/2018

Tο νέο Bronco και ένα άλλο μικρό SUV θα κατασκευάσει σύντομα η Ford. Δείτε τις εικόνες που διέρρευσαν και την συζήτηση που έχει ξεσπάσει.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν μια σειρά από φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν από την Ford κατά τη διάρκεια μιας εταιρικής εκδήλωσης της μάρκας στις ΗΠΑ.

Ο λόγος είναι ότι η μάρκα παρουσίασε κάποιες εικόνες για τα δύο νέα SUV που ετοιμάζεται να λανσάρει το 2019, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, το μοντέλο που απεικονίζεται δεν έχει τόσα κοινά στοιχεία με το Bronco που έχει ανακοινωθεί και επίσημα ότι θα κατασκευαστεί αλλά με το άλλο μοντέλο που η Ford αναφέρει σαν «μικρό σκληροτράχηλο SUV».

Όντως, το προφίλ του μοντέλου φαίνεται πως είναι το ίδιο με αυτό της εικόνας teaser που είχε αποκαλυφθεί πριν αρκετούς μήνες με τις εμπρός κολώνες να είναι το ίδιο κεκλιμένες, ενώ το συνολικό μήκος φανερώνει πως πρόκειται όντως για αυτό το φερόμενο ως «μικρό» Bronco.

Aπό την άλλη πλευρά, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι το νέο Bronco, και όχι το πιο μικρό «αδερφάκι» του, υποστηρίζοντας ότι έχει ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα και δεν εξοπλίζεται διαχύτη από χρώμιο όπως το αυτοκίνητο της teaser εικόνας.

Όπως και να έχει, και τα δύο αυτά νέα SUV θα χρειαστούν καιρό μέχρι να παρουσιαστούν, αφού η επίσημη παρουσίασή τους δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2020.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις