Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρώτη εμφάνιση του Toyota La Coupe (+video)

15/4/2019

Το νέο πρωτότυπο της Toyota έκανε την πρώτη του εμφάνιση, ονομάζεται La Coupe και διαθέτει υβριδικό σύστημα κίνησης. Δείτε το σχετικό video και όλα τα χαρακτηριστικά του..

Πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα κάποια σχέδια τα οποία κατοχύρωσε η Toyota και έδειχναν ένα κουπέ μοντέλο, το οποίο οι φήμες έκαναν λόγω πως θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του MR2.


 
Ωστόσο όπως φαίνεται το μοντέλο έχει ήδη κατασκευαστεί και μάλιστα έκανε την εμφάνισή του στην Naoshima της Ιαπωνίας μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Το μυστηριώδες αυτοκίνητο ονομάζεται La Coupe και η αλήθεια είναι πως δεν έχει διαφημιστεί αρκετά, εκτός από μία εμφάνιση που είχε κάνει στο Ginza Sony Park τον περασμένο Οκτώβριο.
Το βίντεο που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου παρουσιάζει το La Coupe, το οποίο εμφανίστηκε βαμμένο σε ασημένιο χρώμα, φέροντας στο εμπρόσθιο μέρος ένα σπλίτερ. Ο καμπυλόγραμμος σχεδιασμός ξεκινάει από μπροστά και εκτείνεται προς τα πίσω. Μάλιστα πηγαίνοντας προς το άλλο άκρο σου δίνει την εντύπωση πως έχει επιμηκυνθεί και πως βρίσκεται σε συνεχή κίνηση.
 
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως το μπλε σήμα της μάρκα σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα υβριδικό μοντέλο. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ωστόσο όταν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε δείτε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις