Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Πρώτη γεύση του νέου Citroen C5

14/12/2020

Ριζοσπαστική θα είναι η σχεδίαση του επερχόμενου Citroen C5, αφού στόχος της Γαλλικής βιομηχανίας είναι να συνδυάζει τους τεράστιους χώρους, την πολυτέλεια αλλά και το ύψος (από το έδαφος) ενός SUV. Δείτε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα.

Μέσα στο 2021 περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του νέου Citroen C5. Εδώ να τονίσουμε πως ο προκάτοχος έχει σταματήσει να κυκλοφορεί και επίσημα τρία ολόκληρα χρόνια, αλλά η Γαλλική βιομηχανία, έχει σχεδιάσει να εκπλήξει το κοινό της με το νέο μοντέλο και τα χαρακτηριστικά του. 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το γνωστό Γαλλικό sedan, θα σταματήσει να είναι sedan... Στόχος της βιομηχανίας είναι να καταφέρει να συνδυάσει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε ένα μοντέλο που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων. 



Η εξωτερική του σχεδίαση θα βασιστεί κατά πολύ στο πρωτότυπο αμάξωμα του CXperience concept που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού του 2016, αλλά ταυτόχρονα θα έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος σαν να οδηγείς ένα SUV. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αρκετά δυναμικό και επιθετικό, αφού η coupe οροφή, τα πρησμένα φτερά και οι έντονες νευρώσεις θα δεσπόζουν στην εξωτερική σχεδίαση του. 

Μεγάλη θα είναι και η διαθέσιμη γκάμα κινητήρων για το νέο Citroen C5, αφού ουσιαστικά θα βασιστεί στο πλαίσιο του Peugeot 508, και θα έχει όλων των ειδών τους κινητήρες στην διάθεση του. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις