Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το τάιμινγκ για να πετύχει η συνεργασία λέγεται πως είναι ιδανικό.

«Ψήνεται» συνεργασία VW - Ford

19/10/2018

Το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο μέλλον σε μεγαλύτερη κλίμακα εξετάζουν VW και Ford, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα από την αμερικάνικη ιστοσελίδα The Detroit Bureau που αναφέρει πως Ford και VW σχεδιάζουν να συνεργαστούν πολύ στενότερα μέσα στο άμεσο μέλλον. Ας δούμε όμως το θέμα αναλυτικά.

Τον περασμένο Ιούνιο αυτοί οι δύο κολοσσοί υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για την ανάπτυξη μιας σειράς από επαγγελματικά οχήματα και πλέον, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να συνεργαστούν πιο στενά και σε άλλους τομείς, πράγμα που ίσως επωφελήσει και τις δύο μάρκες εξίσου σημαντικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές της ιστοσελίδας, η VW θα μπορούσε μέσω αυτής της συνεργασίας να επωφεληθεί από το στάτους της Ford στην αγορά των ΗΠΑ ενώ οι Γερμανοί θα μπορούσαν να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στους Αμερικάνους σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Κίνα. Τέλος, η Ford θα μπορούσε να επωφεληθεί από την ηλεκτρική τεχνολογία που έχει στη διάθεση της η VW, μιας και η δική της πρόοδος στον τομέα είναι ακόμα μικρή.

Το τάιμινγκ για να πετύχει η συνεργασία λέγεται πως είναι ιδανικό γιατί η Ford βρίσκεται σε μια περίοδο που αναδιοργανώνει ριζικά την γκάμα της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα SUV και τα pick-up, που σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις στις ΗΠΑ. Με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, θα πρέπει να περιμένουμε για το αν τελικά αυτές οι φήμες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αν θα έχουν κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις