Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πώς η Nissan... σώζει ζωές (+video)

9/10/2018

Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service Τitan, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Το μοναδικό Nissan Ultimate Service Titan παρουσιάστηκε πρόσφατα στον Τύπο, σε τελετή που έλαβε χώρα στο Τμήμα Πυροσβεστικής του Μαϊάμι. Από εκεί και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μαϊάμι και στη συνέχεια θα δοθεί, ως δωρεά, στον Ερυθρό Σταυρό, στη Νότια Φλόριντα, όπου θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τυχόν πάσχοντες κατά  τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ανάγκης.
 
Σημειώνουμε πως, το Ultimate Service Titan έχει στη φαρέτρα του χρήσιμα εργαλεία για την αντιμετώπιση διαφόρων δύσκολων καταστάσεων και την διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων που πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν. Αναλυτικότερα, το επιβλητικό σε εμφάνιση όχημα διαθέτει μεταξύ άλλων γραφείο, γεννήτρια ηλιακής ενέργειας και ενσωματωμένο hotspot Wi-Fi, κρεβάτι και κιτ πρώτων βοηθειών, ενσωματωμένο ψυγείο για τη μεταφορά αίματος ή οργάνων και πολλά ακόμα «εργαλεία» για να ανταποκριθεί σε δύσκολες καταστάσεις.
 
Τέλος, σημειώνουμε πως, το Ultimate Service Titan μπορεί να χρησιμεύσει ως καταφύγιο για το προσωπικό διάσωσης, αφού εκεί θα βρουν φαγητό και λίγη ξεκούραση, χάρη στον θάλαμο ελεγχόμενης θερμοκρασίας που διαθέτει χώρο ανάπαυσης, θέρμανση και φούρνο μικροκυμάτων. Σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Ερυθρού Σταυρού στο Blood Drive, το Ultimate Service Titan θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως χώρος αιμοδοσίας στο πεδίο των καταστροφών.

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις