Πως ο Όμιλος VAG κατέκτησε τον κόσμο? [video]

6/4/2020

Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους αυτοκινητοβιομηχανιών σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει κάτω από την «στέγη» του μερικές από τις πιο σημαίνοντες εταιρίες Παγκοσμίως. Εχει καταφέρει να δημιουργήσει «εχθρούς» αλλά και ορκισμένους οπαδούς! Τελικά, ποιο είναι το μέγεθος του Ομίλου της VW?

 
 
Στα μετερίζια των φανατικών οπαδών μιας αυτοκινητοβιομηχανίας, θα βρεις πάντα τους παθιασμένους φίλους της VW (αλλά και γενικότερα του Group VAG) να λογομαχούν με τους αντίστοιχους των άλλων εταιριών, για την αξιοπιστία αλλά και την ποιότητα των δημιουργημάτων της Γερμανικής εταιρίας. Τα γούστα είναι υποκειμενικά κριτήρια του καθενός, αλλά τα νούμερα είναι αντικειμενικά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο όμιλος VAG βρίσκεται συνεχώς στις υψηλές θέσεις πώλησης μοντέλων σε όλη την Ευρώπη, με αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία εδώ και πολλά χρόνια. Στο παρακάτω video, μπορείς να παρακολουθήσεις ένα εξαιρετικό αφιέρωμα που αποδεικνύει με επιχειρήματα και αποδείξεις, το μέγεθος του «Κολοσσού» του Ομίλου VAG, ώστε να τεθούν τα πράγματα στην σωστή τους σειρά.
Enjoy..