Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το βρετανικό SUV που τοποθετείται από την εταιρεία ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport μεγαλώσει σε μήκος κατά 10 εκατοστά.

Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη δεν έχουν ανακοινωθεί.

Range Rover Velar «μπόμπα»

12/1/2018

Στην εμφάνιση του Velar θέλησε να επενδύσει o βελτιωτικός οίκος Lumma, προσφέροντας πλήθος αεροδυναμικών μερών στο μοντέλο της Range Rover.

To νέο της kit παρουσίασε ο βελτιωτικός οίκος Lumma Design, το οποίο αφορά αποκλειστικά το Range Rover Velar.

Το βρετανικό SUV που τοποθετείται από την εταιρεία ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport μεγαλώσει σε μήκος κατά 10 εκατοστά ενώ όσο αφορά στην εμφάνιση του, λαμβάνει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, σπόιλερ και Cup διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και πολλά άλλα μέρη που βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων των νέων επιπρόσθετων μερών, από την γρίλια μέχρι τις θήκες των καθρεπτών και το σπόιλερ, είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα, ώστε να μην επιβαρυνθεί το μοντέλο από μεγάλο επιπρόσθετο βάρος. Στην καμπίνα πάντως, οι αλλαγές περιορίζονται στην προσθήκη νέου τιμονιού, αλουμινένιο πεντάλ και νέα πατάκια με το έμβλημα Lumma.

Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη δεν έχουν ανακοινωθεί, με την Lumma να υπόσχεται πάντως ότι θα προσφέρει στο μέλλον αναβαθμίσεις σε κάποια από τα μοτέρ του Velar.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις