Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το σχέδιο που βλέπετε δεν πρόκειται για κάποιο νέο μοντέλο που εξελίσσει η μάρκα.

Ο Aitor Amigo Lopez που είναι ο υπεύθυνος του έργου.

Ο καλλιτέχνης έχει εμπνευστεί το αυτοκίνητο ως αμιγώς ηλεκτρικό και εξοπλισμένο με σύστημα αυτόνομης οδήγηση 5ου επιπέδου.

Το ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα.

SEAT: Ένα SUV από... το μέλλον

4/12/2018

Ένα σχέδιο που παρουσιάζει κάποιο μελλοντικό SUV υπό το σήμα της SEAT έρχεται να τραβήξει τα βλέμματα.

Το σχέδιο που βλέπετε δεν πρόκειται για κάποιο νέο μοντέλο που εξελίσσει η μάρκα, αλλά για εργασία ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, ο οποίος «έτρεξε» μία δεκαετία μπροστά και πρόσφερε μία πρώτη ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα SUV το 2030.
 
Ο Aitor Amigo Lopez που είναι ο υπεύθυνος του έργου, τόσο λόγο της ισπανικής καταγωγής του, όσο και της καταγωγής της SEAT, συνέχισε το μοτίβο της μάρκας, να ονοματίζει τα μοντέλα της με ονόματα πόλεων και «βάφτισε» το νέο SUV, Vitoria, από τη γνωστή πόλη στη «Χώρα των Βάσκων».

Ο καλλιτέχνης έχει εμπνευστεί το αυτοκίνητο ως αμιγώς ηλεκτρικό και εξοπλισμένο με σύστημα αυτόνομης οδήγηση 5ου επιπέδου. Αυτό σημαίνει πως το SUV μπορεί να κινείται μόνο του στους δρόμους, χωρίς οι επιβάτες να κάνουν το παραμικρό.
 
Το ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, ενώ από τη στιγμή που μιλάμε για ένα πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο, η πρόσβαση σε Wi-Fi, Bluetooth, Apple CarPlay και Android Auto,είναι μάλλον περιττό να αναφερθούν.
 
Δεν ξέρουμε αν η SEAT θα λάβει υπ όψιν της τη συγκεκριμένα ιδέα, ωστόσο νομίζουμε πως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Εσείς τι λέτε.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις