Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρόβλημα της ναυτίας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών ισχυρίζεται πως έλυσε η Citroën.

SEETROËN η λύση για τη ναυτία (+vid)

21/9/2018

Το πρόβλημα της ναυτίας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών ισχυρίζεται πως έλυσε η Citroën.

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα πολλών ανθρώπων στον κόσμο συμβαίνει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών καθώς  τους πιάνει ναυτία με αποτέλεσμα το ταξίδι να γίνεται μαρτύριο, ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καταλήγουν μέχρι και στον εμετό, εξασθενώντας τον οργανισμό.
 
Ωστόσο όπως υποστηρίζει η Citroën το πρόβλημα αυτό παύει να είναι πρόβλημα αν όσοι το αντιμετωπίζουν χρησιμοποιήσουν τα ειδικά γυαλιά που κατασκεύασε η γαλλική μάρκα.
 
Τα ειδικά αυτά γυαλιά ονομάστηκαν SEETROËN και σύμφωνα με τη μάρκα μπορούν να δώσουν τη λύση σε πάνω από 30 εκατομμύρια Ευρωπαίους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ναυτίας. Τα ειδικά γυαλιά έχουν στον σκελετό τους τέσσερις κύκλους οι οποίοι στην περιφέρεια τους φέρουν ένα μπλε υγρό. Το υγρό αυτό δημιουργεί νοητά τη γραμμή του ορίζοντα, με αποτέλεσμα το σήμα που στέλνουν τα μάτια στον εγκέφαλο να συγχρονίζεται με το υπόλοιπο σώμα και έτσι να αποφεύγεται το πρόβλημα.

Μάλιστα η φίρμα αναφέρει πως τα γυαλιά αυτά έχουν ποσοστό επιτυχίας 95%, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόλις με ένα ζευγάρι μπορούν εξυπηρετηθούν πολλοί άνθρωποι καθώς οι δάκτυλοι δεν έχουν κάποιο φακό και αυτός είναι ένας ακόμα παράγοντας που επιτρέπει τη χρήση τους πάνω από άλλα γυαλιά.
 
Δείτε το βίντεο για να πάρετε μία γεύση για τα γυαλιά SEETROËN τα οποία κοστίζουν 99 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις