Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από δύο επιλογές.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από δύο επιλογές.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φαίνεται εκ πρώτης όψης αρκετά πολυτελής.

Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2019 στην αγορά των ΗΠΑ.

Το Chevrolet Βlazer

22/6/2018

Σχεδιαστικά στοιχεία δάνειο από την Camaro προσέφερε η Chevrolet στο νέο Blazer που αναβιώθηκε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Πώς σας φαίνεται;

Στην αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Blazer προχώρησε η General Motors αναβιώνοντας το μοντέλο 13 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ως S-10 Blazer το 2005.

Πρόκειται για ένα αρκετά μυώδες SUV με πολύ επιθετική σχεδίαση που χαρακτηρίζεται από την γιγάντια κυψελωτή γρίλια του και τα μικρά και λεπτά φωτιστικά σώματα που συνολικά θυμίζουν πολύ τον πρόβολο της Chevrolet Camaro. Αντίθετα, το πίσω μέρος είναι λίγο πιο συντηρητικό σε σχεδίαση με μεγάλα φωτιστικά σώματα και ένα μικρό σπόιλερ στην οροφή.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φαίνεται εκ πρώτης όψης αρκετά πολυτελής με το μάτι να πέφτει αμέσως  στην 8 ιντσών οθόνη αφής, τους αεραγωγούς που εδράζονται χαμηλά στην κονσόλα και τον σπορτίφ επιλογέα ταχυτήτων. Μεγάλος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του μοντέλου, αφού αυτός αποτελείται από πληρθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από δύο επιλογές. Στην βάση της γκάμας τοποθετείται ο 4 κύλινδρος 2,5 λίτρων κινητήρας απόδοσης 193 ίππων και 255 Nm ροπής ενώ η δεύτερη επιλογή είναι ο V6 κινητήρας των 3,6 λίτρων απόδοσης 305 ίππων και 365 Νm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με σύστημα Start/Stop και 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2019 στην αγορά των ΗΠΑ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις