Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H μάρκα ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα, ότι στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ψηφιοποίησης των διαδικασιών πώλησης της, η μελλοντική αγορά ενός αυτοκινήτου VW θα είναι στα χέρια όλων.

Στήνει online shop η Volkswagen

19/10/2018

Το οχήματα της μέσω του διαδικτύου θα αρχίσει να πουλά η Volkswagen από το 2020!

Όπως τόσα και τόσα προϊόντα στις μέρες μας μπορούμε να τα αγοράσουμε μέσω διαδικτύου, το ίδιο θα μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον και με τα αυτοκίνητα, με τη Volkswagen μάλιστα να κινείται από τώρα προς αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα η μάρκα ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα, ότι στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ψηφιοποίησης των διαδικασιών πώλησης της, η μελλοντική αγορά ενός αυτοκινήτου VW θα είναι στα χέρια όλων.

Πολλές λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, ωστόσο στην ουσία η διαδικασία της online αγορά ενός οχήματος της μάρκας ξεκινά με ένα διαμορφωτή (configurator). Εκεί ο ενδιαφερόμενος θα επιλέγει το μοντέλο που θέλει και θα το διαμορφώνει σύμφωνα με τα δικά του θέλω και μετά θα ολοκληρώνει την παραγγελία. Μάλιστα η φίρμα υποστηρίζει ότι online θα γίνονται και οι υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται όπως η σύναψη όλων των συμβάσεων, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης και των πληρωμών.
 
«Αυτό είναι το σωστό βήμα την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Jürgen Stackmann, υπεύθυνος πωλήσεων της VW και συνέχισε «Έχουμε υιοθετήσει αυτήν την προσέγγιση, διότι το επιχειρηματικό μας περιβάλλον αλλάζει με εκπληκτικό ρυθμό ενόψει των νέων τεχνολογιών, αλλάζει τις προσδοκίες των πελατών και τους νέους παράγοντες της αγοράς».
 
H VW σκοπεύει να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία από το 2020.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις