Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η F-Pace SVR δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα στην «πράσινη κόλαση».

Δοκιμάζεται στο Ring η Jaguar F-Pace SVR (+vid)

14/11/2017

Την πιο ισχυρή έκδοση της F-Pace εξελίσσει η Jaguar, με το μοντέλο που πιθανότατα θα φέρει το λογότυπο «SVR» να εντοπίζεται στην πίστα του Nürburgring, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών γύρων.

Η F-Pace SVR δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα στην «πράσινη κόλαση» με σκοπό να μπει απέναντι από τις Porsche Macan Turbo και Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, προσπαθώντας να κάνει δικό της το ρεκόρ πίστας.
 
Για να το καταφέρει αυτό λέγεται πως οι άνθρωποι της εταιρεία αναμένεται να εγκαταστήσουν έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει στο SUV ισχύ μεγαλύτερη των 500 ίππων, που θα του δώσει τη δυνατότητα να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτότυπο που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο, έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα πρώτα μοντέλα που είχαν εμφανιστεί, καθώς το καπό διαθέτει μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ διαφορετικός φαίνεται να είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος φιλοξενεί της τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Jaguar F-Pace SVR αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.     

Δείτε το βίντεο
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις