Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η σύμπραξη των Renault-Nissan-Mitsubishi και η Google ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους.

Στροφή στη Google για «Ιάπωνες» και «Γάλλους» (+vid)

20/9/2018

Η σύμπραξη των Renault-Nissan-Mitsubishi και η Google ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους. Δείτε τι συμφωνήθηκε.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν η νέα αυτή συνεργασία θα μας απασχολήσει από το 2021 όταν και οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα έξυπνο σύστημα ψυχαγωγία αλλά και πολλές εφαρμογές μέσω του Google Play Store σε πολλά μοντέλα και μάρκες.
 
Αυτή η συνεργασία θα εξασφαλίσει ότι τα οχήματα που πωλούνται από τις τρεις μάρκες θα χρησιμοποιούν όχι μόνο το λειτουργικό σύστημα Android, αλλά και λειτουργίες όπως οι Χάρτες Google και ο Βοηθός Google (Google Assistant), ωστόσο κάθε μάρκα θα έχει την ευελιξία να δημιουργήσει τη δική της μοναδική διεπαφή χρήστη.
 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως με τη βοήθεια της Google η σύμπραξη των Renault-Nissan-Mitsubishi θα προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud, όντας μέρος του μεσοπρόθεσμου σχεδίου Alliance 2022, το οποίο επίσης στοχεύει σε αυξημένες πωλήσεις άνω των 14 εκατομμυρίων μονάδων ετησίως έως το τέλος του 2022, καθώς και στη κυκλοφορία 12 νέων ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών, νέων αυτόνομων τεχνολογιών αλλά και τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του Alliance Intelligent Cloud.
 
Το Alliance Intelligent Cloud λέγεται ότι παρέχει συστήματα πληροφοριών και ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς με ασφαλή συνδεσιμότητα, τα οποία βασίζονται σε μία πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα συστήματα που βασίζονται στην Google θα εξακολουθούν να είναι συμβατά με συσκευές που χρησιμοποιούν άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως το Apple iOS.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις