Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς φαντάζεται πως θα είναι το Ford Focus RS.

O καλλιτέχνης έχει δώσει μία πιο επιθετική εικόνα στο hatchback.

Εκτός από το hatchback μοντέλο ο Silva έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχέδιο και για την sedan έκδοση του Focus.

Σχέδια του νέου Ford Focus RS

16/4/2018

Μπορεί το ολοκαίνουργιο Ford Focus να έχει λίγες ημέρες που παρουσιάστηκε και επίσημα, ωστόσο αυτοί που ονειρεύονται την πιο ισχυρή έκδοσή του είναι πάρα πολλοί.

Μεταξύ αυτών και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς φαντάζεται πως θα είναι το Ford Focus RS, τόσο σε hatchback, όσο και σε sedan εκδοχή.
 
Όπως είναι λογικό ο καλλιτέχνης έχει δώσει μία πιο επιθετική εικόνα στο hatchback μοντέλο, με έντονες νευρώσεις σε ολόκληρο το μήκος και το πλάτος του αυτοκινήτου, τις οποίες και έχει συνδυάσει με στρογγυλεμένες γωνίες που συναντάμε κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος. Εκτός από το hatchback μοντέλο ο Silva έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχέδιο και για την sedan έκδοση του Focus, η οποία διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Από και κει πέρα σε ότι αφορά τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους για το νέο Ford Focus RS, λέγεται πως το 2020 η Ford θα προσφέρει το Focus RS με μια ήπια υβριδική έκδοση με κύκλωμα 48V και με τον γνωστό 2,3 λίτρων κινητήρα ελαφρώς αναβαθμισμένο, ώστε η συνολική απόδοση του να φλερτάρει με τα 400 άλογα. Το νέο Focus RS θα προσφέρεται πιθανότατα με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά είναι πολύ πιθανό να προστεθεί και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τις αγορές των ΗΠΑ και Κίνας.
 
Τέλος εκτός από την ιπποδύναμη, είναι σίγουρο πως θα βελτιωθούν οι επιδόσεις του μοντέλου, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως σκοπός της μάρκας είναι να συμβαδίσει με τα νέα όρια στις εκπομπές ρύπων που έχουν τεθεί στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις