Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα ανανεωμένα i40 sedan και wagon παρουσίασε η Hyundai.

Τα μοντέλα θα προσφέρονται με ένα καινούριο 1,6 Smartstream μοτέρ diesel σε δύο εκδόσεις.

Τα μοντέλα θα προσφέρονται με ένα καινούριο 1,6 Smartstream μοτέρ diesel σε δύο εκδόσεις.

Τα μοντέλα αυτά δεν πρέπει να τα περιμένουμε στην Ελλάδα.

Τα Hyundai i40 sedan & wagon ανανεώθηκαν!

10/10/2018

H νοτιοκορεάτικη μάρκα μόλις παρουσίασε τα ανανεωμένα i40 σεντάν και wagon. Δείτε τα.

Τα ανανεωμένα i40 sedan και wagon παρουσίασε η Hyundai προσφέροντας στα μοντέλα φρεσκαρισμένη εμφάνιση, πιο πλούσιο εξοπλισμό και νέα επιλογή στα μοτέρ.

Ξεκινώντας από την σχεδίαση, το μάτι πέφτει αμέσως στο πρόβολο και τη νέα γρίλια που υιοθετεί πλέον το μοντέλο, ενώ έχει ανακοινωθεί πως δίπλα στις 16άρες και 17άρες ζάντες, τα μοντέλα θα προσφέρονται για πρώτη φορά και με 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Ο εσωτερικός διάκοσμος  προσφέρεται με δύο ακόμα συνδυασμούς χρωμάτων Merlot Red και γκρι-μαύρο ενώ τα μοντέλα θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με δέρμα και ύφασμα στα καθίσματα, την κονσόλα και τις θύρες. Όσον αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό, και τα δύο μοντέλα θα προσφέρονται πλέον με το σύστημα αποφυγής μετωπικής σύγκρουσης που ενεργοποιείται όταν το αυτοκίνητο έχει ταχύτητα πάνω από 10 χλμ./ώρα.

Περνώντας στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, τα μοντέλα θα προσφέρονται με ένα καινούριο 1,6 λτ. Smartstream μοτέρ diesel σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα έχει απόδοση 115 ίππους και 280 Νm ροπής και θα συνεργάζεται αποκλειστικά με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ενώ η πιο ισχυρή θα έχει ιπποδύναμη 136 άλογα και 320 Νm ροπής και θα προσφέρεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό είτε με 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Στην βενζίνη, η μόνη επιλογή είναι αυτή του 1.600άρη GDI κινητήρα των 135 ίππων με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Τα μοντέλα αυτά δεν πρέπει να τα περιμένουμε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις