Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το περιπολικό ΜΙΝΙ.

Το ιατρικό Gran Tourer.

Η ιατρική Χ3.

Η Χ3 που κατασκευάστηκε για την Πυροσβεστική.

Η F750 GS.

Τα ιδιαίτερα οχήματα του ομίλου της BMW

16/5/2018

Η BMW είναι μια από τις εταιρείες που κατασκευάζει οχήματα έκτακτης ανάγκης από τη δεκαετία του 1950. Πλέον ένα ακόμα μέλος του ομίλου της μπήκε σε αυτή τη διαδικασία και συγκεκριμένα η ΜΙΝΙ, η οποία κατασκεύασε ένα περιπολικό.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε μαζί με άλλα οχήματα του ομίλου της BMW έκαναν την εμφάνισή του στην έκθεση RETTmobil και όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα. Το περιπολικό που βασίζεται στο John Cooper Works, παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο 2.0 λίτρων κινητήρα ο οποίος προσφέρει 231 ίππους και 320 Nm ροπής. Ο συνδυασμός αυτός του επιτρέπει να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 6.1 δευτερόλεπτα όταν είναι εξοπλισμένο με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ σε 6.3 όταν διαθέτει το χειροκίνητο κιβώτιο.

Από κει και πέρα όπως μπορείτε να δείτε και στη γκαλερί φωτογραφιών, η BMW παίρνοντας μέρος στην ίδια έκθεση παρουσίασε από τα μεριά της η νέα X3 στην έκδοση xDrive20d, παράλληλα με τη Σειρά 2 Gran Tourer στην έκδοση 220d xDrive ως ιατρική οχήματα έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον μία ακόμα Χ3 έχει κατασκευαστεί για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού σώματος.
 
Τέλος την εμφάνισή τους κάνουν και τα δίκυκλά με την F750 GS να είναι και αυτή στη διάθεση των ιατρών για να φτάνουν ακόμα πιο γρήγορα στο σημείο που χρειάζεται για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις