Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτά τα Ταξί μας αξίζουν..

Διαβάστηκε από 5007 αναγνώστες - 31/5/2019

Περιμένεις υπομονετικά στο κέντρο της πόλης να βρεις Ταξί σε ώρα αιχμής.. Ξαφνικά σταματά μπροστά σου, μια Jaguar I-Pace. Ναι, είναι η τυχερή σου ημέρα..

Σε όλο το Μόναχο κυκλοφορούν τουλάχιστον 10 λευκά στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, Jaguar i-pace. Πρόκειται για ηλεκτρικά ταξί της εταιρείας mtz, όπου έχουν σήμερα από 4000 έως και 8000 χιλιόμετρα στο κοντέρ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εντυπωσιακές, όπως δηλώνει ένας εκ των οδηγών, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι πέντε έως έξι ημέρες την εβδομάδα για δέκα ώρες από το 1993.



Ο χώρος είναι σε ανάλογο επίπεδο με αυτό της E-Class, και ο χαμηλός θόρυβος οδήγησης είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επιβάτες. Πολλοί εξ αυτών αναρωτιούνται αν κινητήρας λειτουργεί, καθώς ο σιωπηλός κινητήρας, τους εκπλήσσει. Για τον οδηγό είναι απολαυστικός ειδικά σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Είναι επίσης εκπληκτικό πόσο δυνατά ακούγονται ξαφνικά τα ντίζελ και πόσο καλή είναι η αίσθηση στο τιμόνι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το e-Jaguar λειτουργεί χωρίς εκπομπές ρύπων και έχει αυτονομία 380 χιλιομέτρων με ένα πλήρες γέμισμα της μπαταρίας


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις