Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τέρμα η «καινουργίλα» από τα Ford

21/11/2018

Η Ford πατεντάρει μια ιδέα για το τρόπο που μπορεί να φύγει η μυρωδιά του καινούριου αυτοκινήτου από τα νέα της αυτοκίνητα, ως απάντηση στα παράπονα των Κινέζων. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Οι περισσότεροι από τους καταναλωτές σε Ευρώπη και ΗΠΑ υποστηρίζουν πως η μυρωδιά του «καινούριου» αυτοκινήτου είναι τέτοια που θα ήθελαν να παραμείνει για πάντα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τους Κινέζους, και οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων ψάχνουν τρόπους να την βγάλουν από τα νέα τους αυτοκίνητα που πωλούνται στην συγκεκριμένη αγορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν πρόσφατα από την J.D. Power για τον ποιοτικό έλεγχο των Προϊόντων που διατίθενται στην Κίνα, περισσότεροι από 10% των οδηγών εξέφρασαν τα παράπονά τους για την συγκεκριμένη μυρωδιά. Ο επικεφαλής της έρευνας Βrent Gruber δήλωσε: «H δυσάρεστη μυρωδιά στην καμπίνα των καινούριων αυτοκινήτων είναι μεγάλο πρόβλημα για την συγκεκριμένη αγορά. Είναι σχεδόν δύο φορές πιο μεγάλο από το δεύτερο, που είναι η μεγάλη κατανάλωση καυσίμου.»
 
Η Ford για να λύσει αυτό το πρόβλημα, κατέθεσε την δική της πατέντα στο Γραφείο Κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ για να μπορέσει να αφαιρεθεί αυτή η μυρωδιά από τα νέα αυτοκίνητα που βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής. Αυτή προβλέπει να τοποθετούνται τα αυτοκίνητα στον ήλιο με ανοιχτά τα παράθυρα με το μοτέρ στο ρελαντί και το air-condition ανοιχτό για να φύγει η μυρωδιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εσάς σας αρέσει η μυρωδιά του καινούριου αυτοκινήτου;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις